Πιθανότητα για Μιραλάς εξτρέμ και Φορτούνη δεκάρι με Λαμία

Δημήτρης Τομαράς
Πιθανότητα για Μιραλάς εξτρέμ και Φορτούνη δεκάρι με Λαμία

bet365

Ο Γκαρθία δεν έκανε ξεκάθαρες δοκιμές πριν το Ολυμπιακός - Λαμία αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο ο Φορτούνης να πάει ως δεκάρι στο ματς του Καραϊσκάκη και ο Μιραλάς εξτρέμ.
Κίπερ θα είναι ο Προτό και ως προς την άμυνα έχει γίνει μία δοκιμή με Βούκοβιτς-Μποτία στο κέντρο της αλλά και ο Ένγκελς έχει τις πιθανότητές του (σ.σ. ενδέχεται και ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο με Ένγκελς και έναν εκ των Μποτία-Βούκοβιτς-Νικολάου). Αριστερά θα πάει ο Κούτρης και δεξιά ελλείψει του τραυματία Ομάρ ο Φιγκέιρας. Στο κέντρο ο Ρομαό με τον Ζιλέ και στην γραμμή κρούσης η τετράδα των Φορτούνη, Μάριν, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ. Δεν αποκλείεται πάντως ο Μιραλάς να πάει εξτρέμ και ο Φορτούνης να παίξει δεκάρι κοντά στον Ιρανό φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα