Ανιγκό: «Χρειαζόμαστε τη νίκη»

Gazzetta team
Ανιγκό: «Χρειαζόμαστε τη νίκη»

bet365

Ο κόουτς του Λεβαδειακού έδειξε αισιόδοξος ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό
«Σύνθημα» νίκης του Λεβαδειακού επί του Παναθηναϊκού έδωσε ο Ζοσέ Ανιγκό, μιλώντας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των 2 ομάδων. «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Αυτή η σεζόν δεν είναι καλή γι' αυτούς και νομίζω για τον Λεβαδειακό είναι η κατάλληλη στιγμή να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, αλλά εμείς χρειαζόμαστε τους βαθμούς και είναι πλέον είναι δύσκολο να τους πάρουμε από οποιαδήποτε ομάδα. Θα δούμε», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Νομίζω ότι το ξεκίνημα της σεζόν ήταν κακό γι' αυτούς και πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν την κατάσταση».
Για το πως πρέπει να παρουσιαστούν οι Βοιωτοί ώστε να πάρουν τη νίκη, σχολίασε πως «χρειαζόμαστε τους βαθμούς και τη νίκη στην έδρα μας. Όταν παίζουμε εκτός είναι δύσκολα, αλλά μετά τον Παναθηναϊκό παίζουμε με ομάδες του επιπέδου μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα