Εξετάζεται ο Ντομπέ και όχι μόνο από τον Ατρόμητο

Εξετάζεται ο Ντομπέ και όχι μόνο από τον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Εξετάζεται ο Ντομπέ και όχι μόνο από τον Ατρόμητο

bet365

Παρά το γεγονός πως ο Νταμίρ Κάναντι διέψευσε την περίπτωση του Ζαν Λουκ Ντομπέ στη συνέντευξη Τύπου, οι πληροφορίες αναφέρουν οι Περιστεριώτες είναι... ζεστοί για τον Γάλλο, ενώ παράλληλα δουλεύουν και μια περίπτωση επιθετικού από την Αγγλία.

Jackpot* σε περιμένουν στα παιχνίδια της Sportingbet.gr! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μπορεί από τον Ατρόμητο να διέψευδαν με κάθε επίσημο και ανεπίσημο τρόπο την περίπτωση του Ζαν Λουκ Ντομπέ που έγραψε η «L' Equipe», το διέψευσε κι ο ίδιος ο Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής εξετάζεται σοβαρά από τους Περιστεριώτες.

Μάλιστα, ο Ατρόμητος φαίνεται να βρίσκεται σε επαφές με την Σταντάρ Λιεγής στην οποία προπονητής είναι ο Σα Πίντο. Οι Περιστεριώτες άλλωστε έχουν εξαιρετική σχέση με τον Πορτογάλο τεχνικό και δεν αποκλείεται κι αυτό να παίξει τον ρόλο του στην υπόθεση του 22χρονου εξτρέμ. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση η υπόθεση δεν είναι όσο προχωρημένη την παρουσιάζουν οι Γάλλοι.

Όπως και να έχει, το στόρι με τον Γάλλο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, καθώς δεν παίζει μόνος του. Ο Ατρόμητος, παράλληλα εξετάζει και την περίπτωση ενός υψηλού σέντερ φορ από πρωτάθλημα της Αγγλίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη περίπτωση με τον Κάναντι να τον γνωρίζει μάλιστα πολύ καλά, αλλά το κασέ του για την ώρα είναι αρκετά υψηλό.

Στο Περιστέρι, δουλεύουν και τις δύο περιπτώσεις ταυτόχρονα και πιθανότατα να αποκτηθεί ένας από τους δύο. Αν αυτός είναι ο Γάλλος, τότε ο Μανούσος όταν με το καλό επιστρέψει, θα υπολογίζεται κι ως φορ, αν τελικά προχωρήσει η πιο δύσκολη περίπτωση του επιθετικού από πρωτάθλημα της Αγγλίας, τότε ο Έλληνας άσος θα υπολογίζεται μόνο για τις πτέρυγες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα