Διαπραγμάτευση για πώληση του Κουλιμπαλί!

Διαπραγμάτευση για πώληση του Κουλιμπαλί!

Νίκος Αθανασίου
Διαπραγμάτευση για πώληση του Κουλιμπαλί!

bet365

Κοντά στην έξοδο και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό! Σύλλογος από το εξωτερικό και συγκεκριμένα η Μαλίν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στο «τριφύλλι», ο παίκτης θέλει να φύγει και οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε διαπραγμάτευση.

Ο Οσμάν Κουλιμπαλί είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν εκφράσει την επιθυμία να φύγουν από το «τριφύλλι», χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόβλημα με προσφυγή και να φέρει ένα ποσό στα ταμεία του συλλόγου.

Στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ έχει φτάσει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, με την οποία φαίνεται πως ο Κουλιμπαλί έχει συμφωνήσει και βλέπει με θετικό μάτι αυτή την προοπτική. Στο «τριφύλλι» βρίσκονται σε συζητήσεις με την συγκεκριμένη ομάδα που είναι από την Ευρώπη όπως όλα δείχνουν είναι η Μαλίν από το Βέλγιο και προσπαθούν να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό, χωρίς βέβαια να έχουν και μεγάλα διαπραγματευτικά ατού από την στιγμή που ο Κουλιμπαλί θα μπορούσε και... αύριο να μείνει ελεύθερος, αλλάζοντας στάση στα όσα αρχικά είχε ξεκαθαρίσει τόσο δημόσια όσο και στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και το πιο πιθανό σενάριο είναι η αποχώρηση του «Κούλι» από τον Παναθηναϊκό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα