Πώς ο Παναιτωλικός κατέληξε στον Δέλλα

Γιώργος Ντυμένος
Πώς ο Παναιτωλικός κατέληξε στον Δέλλα

bet365

Τα «καναρίνια» επέλεξαν τον Τραϊανό Δέλλα και το gazzeta.gr…. ακτινογραφεί την απόφασή τους.
Στο τέλος της έφτασε στο Αγρίνιο η αναζήτηση του νέου προπονητή, καθώς από σήμερα τα «ηνία» έχει ο Τραϊανός Δέλλας. Η περίπτωση του «Κολοσσού» προκρίθηκε έναντι άλλων και το gazzetta.gr θα προσπαθήσει να «αποκωδικοποιήσει» αυτή την εξέλιξη και πώς κινήθηκαν στον Παναιτωλικό τις τελευταίες ημέρες.
*Η ομάδα «ψάχθηκε» και μάλιστα αρκετά στο εξωτερικό. Κυρίως στην αγορά της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Λατινικής Αμερικής. Επί τάπητος τέθηκαν 2-3 περιπτώσεις, υπήρξαν επαφές, αλλά επειδή καμία δεν προχωρούσε, αποφασίστηκε να γίνει στροφή στην ελληνική αγορά.
*Ο «Τράι» είναι ηλικιακά σε αυτό που θέλουν στο Αγρίνιο. Λίγο μετά τα 40 και μέχρι πριν από μερικά χρόνια έπαιζε μπάλα. Αρα ξέρει πολύ καλά τα αποδυτήρια και το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
*Εχει θητεύσει για περίπου 2,5 χρόνια στην ΑΕΚ. Ετσι γνωρίζει από απαιτήσεις και πίεση, παρότι η Ενωση συμμετείχε εκείνα τα χρόνια και σε μικρότερες κατηγορίες. Μία μεγάλη ομάδα παραμένει μεγάλη, όπου και αν παίζει. Η λέξη «πίεση» πρέπει να μπει στο «κυανοκίτρινο» λεξιλόγιο. Να αντιληφθούν όλοι που βρίσκονται και τι απαιτήσεις υπάρχουν.
*Αλλωστε και ως παίκτης έχει ανάλογα βιώματα. Βρέθηκε σε «δύσκολα» αποδυτήρια εντός και εκτός συνόρων.
*Το μεγάλο πρόβλημα του φετινού Παναιτωλικού είναι η ανασταλτική του λειτουργία. Ο «Κολοσσός» ως στόπερ κλάσης, έχει ένα credit παραπάνω στο know how για να το διορθώσει.
*Από χθες που άρχισε να κερδίζει πόντους στην ομάδα το όνομα του Δέλλα, υπήρξαν πολλές επαφές με τρίτους, ώστε να συλλεχθούν στοιχεία για τον χαρακτήρα του. Από παντού υπήρξαν θετικές γνώμες. Στο Αγρίνιο «ζυγίζουν» πολύ το εξωαγωνιστικό σκέλος.
*Ετσι ζυγίστηκαν όλα, η προσωπικότητα και το προφίλ του «Τράι» ταιριάζουν με εκείνο του Παναιτωλικού και έτσι οδηγηθήκαμε σε συμφωνία.
Υ.Γ. Σε ένα παιχνίδι της μοίρας, ο Δέλλας απομακρύνθηκε από τον Ατρόμητο, την τελευταία χρονικά ομάδα που εργάστηκε, μετά από ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Οταν τα «καναρίνια» κέρδισαν πέρσι στο Περιστέρι με 2-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα