Το… μήνυμα των Βραζιλιάνων για το δανεισμό του Μολέδο

Το… μήνυμα των Βραζιλιάνων για το δανεισμό του Μολέδο

Το… μήνυμα των Βραζιλιάνων για το δανεισμό του Μολέδο

Οι Βραζιλιάνοι της Ιντερνασιονάλ ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο από την 1η Ιουλίου, ωστόσο γνωρίζουν πως μπορεί να υπάρξει ο δανεισμός του στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης!  (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Ρομπέρτο Μέλο, άφησε ανοικτό το παράθυρο της επιστροφής του Ροντρίγκο Μολέδο στη Βραζιλία και της ένταξης του στην ομάδα πολύ νωρίτερα από την 1η Ιουλίου, όταν και θα τεθεί σε ισχύει, όπως λέει, το τριετές συμβόλαιο.

Οι Βραζιλιάνοι γνωρίζουν για την πιθανότητα δανεισμού του 31χρονου στόπερ στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, δεν μπορούν να πουν «όχι», ελπίζουν όπως λένε, ότι καμία ομάδα δε θα θέλει να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή για μόλις πέντε μήνες, δείχνοντας πως το καλοκαίρι δε θα είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν για την παραχώρηση του Μολέδο, με ότι αυτό κι αν συνεπάγεται για το «Δικέφαλο».

Οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ ποντάρουν στο γεγονός ότι «ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα στον Μολέδο και κρατώντας για ακόμη ένα εξάμηνο, απλά θα αυξήσει το χρέος προς αυτόν», ελπίζοντας ότι μπορεί να τον αφήσει να επιστρέψει από τώρα στο Πόρτο Αλέγκρε, όπου ζει μόνιμα η οικογένεια του.

«Ο Μολέδο είναι ένας αμυντικός που δε βρίσκεις εύκολα στην διεθνή αγορά. Εδειξε ενδιαφέρον να υπογράψει μαζί μας, ακόμη και χαρίζοντας χρήματα. Είναι μια σημαντική προσθήκη για μας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ. 

Best of internet