«Αποχαιρέτισε» τον Αστέρα Τρίπολης ο Τσουκαλάς

Gazzetta team
«Αποχαιρέτισε» τον Αστέρα Τρίπολης ο Τσουκαλάς

bet365

Ο Σταύρος Τσουκαλάς αποχαιρέτισε τον Αστέρα Τρίπολης ως ελεύθερος και αποχαιρέτισε μέσω του επίσημου σάιτ της ομάδας τους πρώην συμπαίκτες και τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη, ευχόμενος τα καλύτερα στον σύλλογο για τη συνέχεια.

Μετά από 45 παιχνίδια και 4 γκολ με τη φανέλα των Αρκάδων σε 1,5 χρόνο, ο 29χρονος μέσος είπε «αντίο» στην ομάδα της Τρίπολης.

Ο Τσουκαλάς έμεινε ελεύθερος και ο Αστέρας του ευχήθηκε τα καλύτερα σε προσωπικό κι ατομικό επίπεδο, εκείνος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ευχαριστώντας τους ιδιοκτήτες, τους συμπαίκτες, το προπονητικό τιμ και τους οπαδούς για τον καιρό που πέρασε στην πόλη και την ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα μέσου στο asterastripolis.gr:

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο οι οποίοι επέλεξαν να με φέρουν στον Αστέρα. Είναι άνθρωποι εξαίρετοι με μεγάλη αγάπη και διάθεση για τον ΑΣΤΕΡΑ! Εχουν κάνει περήφανη την Ελλάδα μέσα από τις ευρωπαϊκές διακρίσεις της ομάδας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον κύριο Γιώργο Μποροβήλο, τον κύριο Δημήτρη Μποροβήλο, τον κύριο Δημήτρη Κενέ και το Νίκο Γαλανακόπουλο οι οποίοι τρέχουν πολύ και νοιάζονται για να είναι πρωταγωνιστής ο ΑΣΤΕΡΑΣ.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους στον ΑΣΤΕΡΑ. Τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές, όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα αυτό το διάστημα. Είμαι ευγνώμων που αποτέλεσα μέλος αυτής της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα πάλεψα το κάθε δευτερόλεπτο για να μπορέσω να βοηθήσω. Αλλά τα πράγματα στην ζωή -ποσω μάλλον στο ποδόσφαιρο- δεν έρχονται έτσι όπως τα περιμένουμε ή όπως τα σχεδιάζουμε.

Εύχομαι ολόψυχα στον κύριο Παντελίδη και στους ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ να πετύχουν τον στόχο και να εξασφαλίσει η ομάδα τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκεί που αξίζει να είναι. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Αστέρα που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα