«Νέα πρόταση εντός 48 ωρών για Πρίγιοβιτς»

Σταύρος Σουντουλίδης
«Νέα πρόταση εντός 48 ωρών για Πρίγιοβιτς»

bet365

Επιμένουν οι Γάλλοι να θεωρούν υπαρκτό και «ζωντανό» το ενδιαφέρον της Ρεν για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ, παρότι οι «ασπρόμαυροι» είναι αρνητικοί.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Για βελτιωμένη πρόταση μέχρι την Παρασκευή κάνει λόγο η «L’ Equipe»., που ασχολείται με το θέμα Πρίγιοβιτς από το πρωί της Τετάρτης (10/1), αναφέροντας τώρα πως «η πρώτη πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ μπορεί να απορρίφθηκε από την ελληνική ομάδα», ωστόσο η Ρεν είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στη διαπραγμάτευση για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού του ΠΑΟΚ.

«Ο Ολιβιέ Λετάνγκ έχει θέσει έναν σαφή στόχο τις τελευταίες ημέρες: την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς», τονίζει η γαλλική εφημερίδα αναφερόμενη στις κινήσεις του προέδρου της Ρεν, ο οποίος «θα πρέπει να γίνει πιο πιεστικός», προσθέτει.

«Ο Σέρβος διεθνής ενδιαφέρεται για να γίνει μέλος της ομάδας από τη Βρετάνη», επαναλαμβάνει η L’ Equipe υποστηρίζοντας πως «από ελληνικές πηγές, ο ΠΑΟΚ που απέκτησε πριν από ένα χρόνο τον παίκτη, περιμένει μια νέα βελτιωμένη πρόταση εντός 48 ωρών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα