Επική συνομιλία στο facebook του Αστέρα (pic)

Gazzetta team
Επική συνομιλία στο facebook του Αστέρα (pic)

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ευχαρίστησε μέσω facebook τον Ιγκόρ Σίλβα για την προσφορά του και ο διάλογος που ακολούθησε με φίλαθλο ήταν απολαυστικός.

Παναθηναϊκός – Λαμία Η δράση συνεχίζεται στο live των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος! (21+)

Ο Ιγκόρ Σίλβα ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό με τον Αστέρα Τρίπολης να τον αποχαιρετά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο facebook. Ένας αποχαιρετισμός που η αλήθεια είναι πως είχε πολύ χιούμορ. Αρχικά οι Αρκάδες έγραψαν στα ελληνικά: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Igor Silva στον Ολυμπιακό. Καλή συνέχεια Igor, σε σένα και την οικογένεια σου. Ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στον ΑΣΤΕΡΑ, από την πρώτη μέρα που έφτασες στην Τρίπολη από τη Βραζιλία!».

Ένας φίλαθλος του Αστέρα απάντησε στο post αυτό τα εξής: «Ρε Αστέρα να μυρίσει τα νύχια του να καταλάβει αυτά που γράψατε το αγγλικό δεν;», με τους Τριπολιτσιώτες να του απαντούν γράφοντας με μεγάλη δόση χιούμορ: «Δεν μιλάει αγγλικά. Μόνο βραζιλιάνικα. Αλλά δυστυχώς δεν μιλάμε εμείς βραζιλιάνικα. Μόνο στο γήπεδο τους καταλαβαίνουμε τους Βραζιλιάνους!!! Υ. Γ. Του είπαμε ωστόσο τις ευχές μας με το μεταφραστή!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα