Τελειώνει και ο Φάρκας από ΑΕΛ

Τελειώνει και ο Φάρκας από ΑΕΛ

Φώτης Καρακούσης
Τελειώνει και ο Φάρκας από ΑΕΛ

bet365

Παρελθόν από την ΑΕΛ αναμένεται να αποτελέσει ακόμα και σήμερα ο Πάβολ Φάρκας, με τον Σλοβάκο να μην βρίσκεται στα πλάνα των... βυσσινί για την συνέχεια.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Εκτός από τις αποκτήσεις, στην ΑΕΛ συνεχίζονται και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Ένας από τους παίκτες που αναμένεται ακόμα και σήμερα Τετάρτη να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, είναι ο Πάβολ Φάρκας. Για τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό είχαμε γράψει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμένει, κάτι που ισχύει καθώς όπως αναφέραμε ακόμα και σήμερα είναι πιθανόν να υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις. Ο Φάρκας έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα, έχοντας 8 συμμετοχές έως τώρα με τους... βυσσινί να σκοπεύουν να δώσουν χρόνο σε νέα παιδιά, από το να κρατήσουν τον 32χρονο αμυντικό.

Και όταν λέμε νέα παιδιά, ένας από αυτούς που αναμένεται να πάρει ευκαιρίες είναι και ο Άγγελος Καρατάσιος. Ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας θα είναι στο βασικό σχήμα στην σημερινή αναμέτρηση με την Ξάνθη για το Κύπελλο στη ρεβάνς της νίκης με 3-0 της ομάδας του Ηλία Φυντάνη στην Λάρισα, ενώ αναμένεται τόσο αυτός, όσο και άλλοι νέοι να πάρουν ευκαιρίες στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα