«Ζητάει 5 εκατ. ευρώ για Μπαμπά η Σεντ Ετιέν»

«Ζητάει 5 εκατ. ευρώ για Μπαμπά η Σεντ Ετιέν»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Ζητάει 5 εκατ. ευρώ για Μπαμπά η Σεντ Ετιέν»

bet365

Ο Τζοναθάν Μπαμπά, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό βρίσκεται στα ραντάρ των Φιορεντίνα, Τορίνο και Σασουόλο με τον ιταλικό Τύπο να υποστηρίζει πως η Σεντ Ετιέν ζητάει 5 εκατ. ευρώ!

Ο Τζοναθάν Μπαμπά είναι μια από τις επιλογές του Όσκαρ Γκαρσία. Ο Καταλανός τεχνικός ήταν εκείνος που τον καθιέρωσε στο αρχικό σχήμα της Σεντ Ετιέν και γνωρίζει τις δυνατότητες του.

Ο 21χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ενώ σύμφωνα με το calciomercato, Φιορεντίνα, Τορίνο και Σασουόλο ασχολούνται με την περίπτωση του.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως η Σεντ Ετιέν τον κοστολογεί με 5 εκατ. ευρώ μολονότι βρίσκεται στην τελική ευθεία η συνεργασία του με τους «Στεφανουά».

O Μπαμπά φέτος έχει 17 αγώνες με 6 γκολ και 2 ασίστ, ενώ η γαλλική ομάδα προηγουμένως θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα