Φέτος παντού είναι... Περιστέρι!

Φέτος παντού είναι... Περιστέρι!

Νίκος Μαρούδας
Φέτος παντού είναι... Περιστέρι!

bet365

Ο Ατρόμητος πήρε ακόμα ένα διπλό την Δευτέρα, περνώντας με 0-3 από την Ριζούπολη, και κάπως έτσι έγινε η ομάδα με τα περισσότερα διπλά στο φετινό πρωτάθλημα!

Αυτά που κάνει την φετινή σεζόν ο Ατρόμητος είναι απίθανα! Τα έχουμε πει πολλές φορές κι απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσουμε να τα λέμε και στους πρώτους μήνες του 2018. Οι Περιστεριώτες, την Δευτέρα επικράτησαν εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης και πανηγύρισαν άλλο ένα διπλό στο πρωτάθλημα.

Αυτό ήταν το έκτο διπλό στα δέκα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει φέτος! Με αυτή την νίκη, το «αστέρι» έγινε η ομάδα με τα περισσότερα τρίποντα φέτος μακριά από την έδρα της. Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες έχουν καταφέρει να περάσουν από Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ, Ξάνθη, Κρήτη (και μάλιστα με ανατροπή), Κέρκυρα και Ριζούπολη, ενώ δεν έχασαν σε Αγρίνιο και Λάρισα. Μία ήττα μετρούν στο πρωτάθλημα κι αυτή στην Τούμπα όπου υπάρχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Για να καταλάβετε το κατόρθωμα του Ατρόμητου, εκτός από το γεγονός πως μετρά μόλις 3 νίκες στο Περιστέρι και τις διπλάσιες μακριά από εκεί, έχει όσα διπλά έχουν μαζί ΑΕΚ (4), ΠΑΟΚ (2) και Παναθηναϊκός (0)! Σε αυτό βάλτε και πως ο Ολυμπιακός έχει 5, δηλαδή ένα λιγότερο, και θα καταλάβετε για πόσο μεγάλο κατόρθωμα μιλάμε!

Πλέον αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα του Κάναντι είναι να αρχίσει να παίρνει και τα παιχνίδια στο... σπίτι της. Εκεί που στον πρώτο γύρο πέτυχε τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Μία λιγότερη ισοπαλία να είχε και θα ήταν στην κορυφή! Αυτό δείχνει το πόσο σημαντικό είναι να έρθουν και οι εντός έδρας νίκες ειδικά στο θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για το «αστέρι»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα