Γκαρθία στους παίκτες: «Θέλω πειθαρχία, επιθετικό ποδόσφαιρο και νοοτροπία νικητή»

Γκαρθία στους παίκτες: «Θέλω πειθαρχία, επιθετικό ποδόσφαιρο και νοοτροπία νικητή»

Δημήτρης Τομαράς
Γκαρθία στους παίκτες: «Θέλω πειθαρχία, επιθετικό ποδόσφαιρο και νοοτροπία νικητή»

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία ανέλυσε στους παίκτες του με το... καλημέρα το τρίπτυχό του και το τι περιμένει από εκείνους στον Ρέντη και τα ματς του Ολυμπιακού για την συνέχεια.
Ο Ισπανός προπονητής μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών τους επισήμανε ανάμεσα στα άλλα: «Θέλω από εσάς να έχετε σεβασμό και εκτίμηση μεταξύ σας και το ίδιο και προς τον αντίπαλο. Πειθαρχία στην δουλειά και προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο μας. Το επιθετικό και καλό ποδόσφαιρο είναι στο πλάνο μας. Αυτό θέλουμε, όπως επίσης ζητάμε και νοοτροπία νικητή. Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας». Ο Γκαρθία ζητάει λοιπόν πειθαρχία και νοοτροπία νικητή και επίσης αξιώνει επιθετικό ποδόσφαιρο. Φυσικά και σκληρή δουλειά και συγκέντρωση - προσήλωση στις προπονήσεις και τους αγώνες και ενώ θα επιχειρήσει να περάσει και τα δικά του στοιχεία.
Ο Γκαρθία πάντως εξαρχής είχε την διάθεση να δουλέψει πολύ το κομμάτι της ανάπτυξης, καλής κυκλοφορίας και γενικά το επιθετικό σκέλος. Με διαρκείς οδηγίες αλλά και με το να σταματάει τις ασκήσεις όποτε έβλεπε κάτι που έπρεπε να αλλάξει ή να βελτιωθεί ως προς την εκτέλεσή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα