«Προχωράει για Εμενίκε η Οσμανλίσπορ»

Δημήτρης Βέργος
«Προχωράει για Εμενίκε η Οσμανλίσπορ»

bet365

Προχωρημένες είναι οι επαφές της Οσμανλίσπορ με την πλευρά του επιθετικού του Ολυμπιακού, Εμάνουελ Εμενίκε σύμφωνα με τους Τούρκους.

PREMIER LEAGUE 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Όπως έχετε διαβάσει από το gazzetta.gr, η Οσμανλίσπορ είναι το φαβορί για τον Εμενίκε, από τη στιγμή που ο Νιγηριανός επιθετικός θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, μάλιστα, οι επαφές με την πλευρά του Εμενίκε βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και ήδη ο παίκτης έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του από την Οσμανλίσπορ.

Όπως υποστηρίζει η Fotomac, η ομάδα της Άγκυρας προσφέρει στον Εμενίκε 350.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν και σε περίπτωση που ικανοποιήσει, τότε το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί το καλοκαίρι για άλλα δύο χρόνια.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Νιγηριανός φορ θα επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα, όπου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις Καραμπούκσπορ και Φενέρμπαχτσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα