H άφιξη του Κέβιν Μιραλάς! (pics & vids)

H άφιξη του Κέβιν Μιραλάς! (pics & vids)

Βασίλης Τσίγκας
H άφιξη του Κέβιν Μιραλάς! (pics & vids)

bet365

Η μεταγραφική βόμβα του Ολυμπιακού «έσκασε»! Ο Κέβιν Μιραλάς έφτασε στην Ελλάδα και οι φίλοι του Ολυμπιακού του ετοίμασαν... καυτή υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος». Το Gazzetta.gr βρέθηκε στα Σπάτα και σας μεταφέρει με εικόνες και video τα πάντα!

Αποθεωτική, όπως αναμενόταν, ήταν η άφιξη του Βέλγου σταρ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, στον οποίο επιστρέφει μετά από 5,5 χρόνια στην Αγγλία και την Έβερτον!

Πάνω από 2.000 οπαδοί των Πειραιωτών (σ.σ. 2 - 2.500) βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» νωρίς, με τους πρώτους να φτάνουν από τις 21.30 και δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα, φωνάζοντας συνθήματα και «ζεσταίνοντας» την ατμόσφαιρα!

Όταν δε εμφανίστηκε ο Βέλγος, στις 22.36, στον χώρο όπου τον περίμεναν οι οπαδοί, επικράτησε χαμός, τόσο κατά τις δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επέστρεψα στο σπίτι μου», όσο και μετά, στην προσπάθεια του αυτοκινήτου να παρακάμψει τον κόσμο και να φύγει από το αεροδρόμιο!

Δείτε τη ζωντανή μετάδοση που έκανε το Gazzetta.gr μέσω Facebook, καθώς και φωτογραφίες από τη μεγάλη επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στο «λιμάνι» του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα