«Ενδιαφέρεται για Μπονγκοντά ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Ενδιαφέρεται για Μπονγκοντά ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο ατζέντης του μεσοεπιθετικού της Τραμπζονσπόρ, Τέο Μπονγκοντά αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται εκ νέου για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός είχε κινηθεί το καλοκαίρι για τον Μπονγκοντά, αλλά τελικά ο 22χρονος Βέλγος εξτρέμ της Θέλτα κατέληξε με τη μορφή δανεισμού στην Τραμπζονσπόρ.

Στην Τουρκία ο Μπονγκοντά έχει ελάχιστες συμμετοχές και πλέον εξετάζει να φύγει από την Τραπεζούντα, αναζητώντας έναν νέο δανεισμό ως το τέλος της σεζόν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο ατζέντης του παίκτη με δηλώσεις του αποκάλυψε πως ανάμεσα στις επιλογές που υπάρχουν είναι και ο Ολυμπιακός, αλλά και διάφοροι σύλλογοι από Ιταλία και Ισπανία.

«Η προτεραιότητα για τον Τέο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι να βρει μια ομάδα όπου θα έχει 100% χρόνο συμμετοχής. Υπάρχουν αρκετές επιλογές. Η Ιταλία, η Ισπανία, ο Ολυμπιακός, αλλά δεν θέλουμε να πάρουμε κάποιο ρίσκο», σχολίασε ο Φουάντ Μπεν Κουιντέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα