Στα... ουράνια ο Μιραλάς, ανυπομονεί να ξαναπαίξει Καραϊσκάκη!

Στα... ουράνια ο Μιραλάς, ανυπομονεί να ξαναπαίξει Καραϊσκάκη!

Δημήτρης Τομαράς
Στα... ουράνια ο Μιραλάς, ανυπομονεί να ξαναπαίξει Καραϊσκάκη!

bet365

Ο πιο ευτυχής άνθρωπος στον... κόσμο είναι από το Σάββατο ο Μιραλάς μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του στον Ολυμπιακό! Προσπάθεια και για άλλες δυνατές κινήσεις ο σύλλογος.
Ήταν το 2012 όταν ο Μιραλάς με μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση και δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούσε την μεγάλη του αγάπη τον Ολυμπιακό για να πάει στην Έβερτον. Έπρεπε να φτάσουμε στις 6 Γενάρη του 2018 για την μεγάλη επιστροφή του στο Λιμάνι με μία μεγάλη οικονομική υπέρβαση από τους Πειραιώτες. Ο Βέλγος σταρ έρχεται στον Ολυμπιακό όπου αναδείχθηκε και καθιερώθηκε για να αναγεννήσει την καριέρα του, παίξει ξανά βασικός και να κερδίσει εκ νέου την θέση του στην Εθνική του Βελγίου ενόψει Μουντιάλ. Ο Μιραλάς όπως ήταν φυσικό δέχθηκε καταιγισμό τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων και ειδικά στα social media από την Ελλάδα. Ο ίδιος ήταν πιο χαρούμενος από ποτέ και περιμένει πως και πως να αγωνιστεί πάλι στο Φάληρο. Στο... σπίτι του στο Καραϊσκάκη και μπροστά στον κόσμο των Πειραιωτών για το υπόλοιπο της σεζόν. Όσο για τον agent του Κριστόφ Ενροτό;
Ένιωθε σαν να ανταποδίδει στον Ολυμπιακό την μεγάλη κίνηση που του... χρώσταγε από την συνεργασία τους από το καλοκαίρι... Ο Ολυμπιακός πάντως δείχνει πως κάνει προσπάθεια και για άλλες καλές και δυνατές κινήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα