Πρώτη αποστολή για Χατζισαφί, πήρε 21 παίκτες ο Κόντης

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτη αποστολή για Χατζισαφί, πήρε 21 παίκτες ο Κόντης

bet365

Ο υπηρεσιακός τεχνικός Χρήστος Κόντης έβγαλε αποστολή του Ολυμπιακού για την ΑΕΛ, με τον Χατζισαφί να μπαίνει για πρώτη φορά και τον αριθμό των παικτών να φτάνουν στους 21.
Με προπόνηση στον Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής στην Λάρισα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να μπουν με το… δεξί και τη νέα χρονιά, συνεχίζοντας το νικηφόρο τους σερί και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στην αποστολή μπήκε πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Χατζισαφί. Με το... καλημέρα δηλαδή συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς. Από τους βασικούς λείπει ο Οτζίτζα Οφόε λόγω θλάσης. Επίσης εκτός ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, όπως και ο Γιάγκος Βούκοβιτς.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χρήστος Κόντης επέλεξε τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές για να ταξιδέψουν στην Λάρισα, για το κυριακάτικο (7/1, 19:30) ματς κόντρα στην ΑΕΛ: Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Ταχτσίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα