Δεν σταματάει η προσφορά του Ολυμπιακού στη Μάνδρα

Δεν σταματάει η προσφορά του Ολυμπιακού στη Μάνδρα

Δημήτρης Τομαράς
Δεν σταματάει η προσφορά του Ολυμπιακού στη Μάνδρα

bet365

Τα συνεργεία της ομάδας του Ολυμπιακού βρέθηκαν και πάλι στην περιοχή της Μάνδρας παρά την κακοκαιρία και την έντονη βροχόπτωση για να βοηθήσουν όσο μπορούν.
Και την Πέμπτη, παρά την κακοκαιρία και την έντονη βροχόπτωση, τα συνεργεία των «ερυθρόλευκων» μετέφεραν υλικά για το ρολό και τα ηλεκτρικά του Δημοτικού Κινηματογράφου. Παράλληλα, τα φορτηγά και τα χωματουργικά καθάρισαν δρόμους και πεζοδρόμια από τους τόνους λάσπης που είχαν καλυφθεί κατά τη διάρκεια των φονικών πλημμύρων, έτσι ώστε να μπορούν και πάλι οι πολίτες του Δήμου της Δυτικής Αττικής να κυκλοφορούν με ασφάλεια και ευκολία. Τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το προπονητικό Κέντρο στον Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα