Ο Μιραλάς επιμένει και πιέζει για Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μιραλάς επιμένει και πιέζει για Ολυμπιακό!

bet365

Οι πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν πως ο Κέβιν Μιραλάς επιμένει στην στάση του υπέρ της επιστροφής του στον Ολυμπιακό και προσπαθεί να πείσει την Έβερτον.
Από την Αγγλία βγήκε ξανά η πληροφορία πως ο Βέλγος σταρ θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό και πιέζει πολύ στην συγκεκριμένη κατεύθυνση την Έβερτον. Τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης Μιραλάς είναι σαφώς δύσκολα, σε σημείο που να έχει κάνει πίσω η Γαλατά, όμως ο διεθνής εξτρέμ ελπίζει ακόμα πως μπορεί να πιάσει ξανά Λιμάνι ως δανεικός.
Στην παρούσα φάση ο 30χρονος μεσοεπιθετικός - που είχε φέτος 13 ματς με 2 ασίστ στην Έβερτον - δείχνει πως επιμένει πάλι για τον Ολυμπιακό και ασκεί πίεση για να γίνει πράξη η επιθυμία του, που υπάρχει από το περασμένο καλοκαίρι. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προ αρκετών ημερών είχαν διαψεύσει το θέμα και τις πιθανότητες επιστροφής του, πλην όμως ο πρώην άσος τους φανερώνει εκ νέου τα... θέλω του για come back και για ματς με τον σύλλογο που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει και μία θέση για την Εθνική της χώρας του στο Μουντιάλ. Πάντως πιθανότητες επιστροφής του υπάρχουν ακόμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα