Ανοιχτό του Χίλιεμαρκ, νέα προσφυγή ο Κουτρουμπής, έρχεται ο Λουσιάνο

Ανοιχτό του Χίλιεμαρκ, νέα προσφυγή ο Κουτρουμπής, έρχεται ο Λουσιάνο

Νίκος Αθανασίου
Ανοιχτό του Χίλιεμαρκ, νέα προσφυγή ο Κουτρουμπής, έρχεται ο Λουσιάνο

bet365

Ο Σουηδός μέσος δεν αποκλείεται να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται στην Αθήνα για να συνεχίσει την επιστροφή του στα γήπεδα. Ζητά μισό εκατομμύριο ο Έλληνας στόπερ!

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο με ποδοσφαιριστές που πρόκειται να αποχωρήσουν όσο και με άλλους που θα πρέπει να έρθουν για να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί, με προτεραιότητα τον σέντερ φορ. Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές και το επόμενο διάστημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το επιτελείο του θα καταλήξουν στους εκλεκτούς, ώστε να προχωρήσουν οι επαφές και να «κλείσει» άμεσα ο αντικαταστάτης του Τσάβες.

Όσον αφορά τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο Σουηδός είναι πιθανό πλέον να παραμείνει στο «τριφύλλι» και όχι να επιστρέψει στην Τζένοα. Ο Παναθηναϊκός έχει θέμα στην μεσαία γραμμή, ο Σιλά αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, το ίδιο και ο Λουντ και στο «πράσινο στρατόπεδο» αφήνουν ανοιχτή την παραμονή του Σουηδού μέσου.

Η πρόταση της Μπελγκράνο για τον Τσάβες ήταν «φτωχή» και η Εστουδιάντες φαίνεται έτοιμη να μπει γερά στο... κόλπο με μία αξιόλογη πρόταση για τον Αργεντινό στράικερ. Στην περίπτωση του Λουσιάνο, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο από την Βραζιλία, όπου βρίσκεται με προγραμματισμένη άδεια. Προς το παρόν δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα με την συμπεριφορά του και με τα υπάρχοντα δεδομένα θα υπάρξει θέμα, μόνο αν καταθέσει προσφυγή. Κάτι που με τον τραυματισμό που τον βαραίνει, δεν φαίνεται και πολύ πιθανό.

Από κει και πέρα, στην περίπτωση Μολέδο υπάρχουν πάντα οι επίσημες προτάσεις από Τουρκία αλλά δεν φαίνεται να «ψήνουν» τον Βραζιλιάνο που περιμένει κάτι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του.

Τέλος, ο Γιώργος Κουτρουμπής κατέθεσε νέα προσφυγή σε βάρος του «τριφυλλιού», ζητώντας 150.000 ευρώ περισσότερα λόγω της τρέχουσας μεταγραφικής περίοδου. Δηλαδή αξιώνει ένα ποσό 475.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό και ζητά όλες τις ποινές σε περίπτωση που οι «πράσινοι» δεν δείξουν συνέπεια στην πληρωμή του ποσού που θα επιδικάσει το δικαστήριο, αν δεν βρεθεί εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα