Η ξεχωριστή επίσκεψη των Fentagin στο Δαφνί

Η ξεχωριστή επίσκεψη των Fentagin στο Δαφνί

Gazzetta team
Η ξεχωριστή επίσκεψη των Fentagin στο Δαφνί

bet365

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Ατρόμητου, βρέθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής όπου συνομίλησε με το προσωπικό και αρκετούς θεραπευόμενους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Fentagin»:

«Μία επίσκεψη κάπως διαφορετική από τις συνηθισμένες πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 2/1/2018 αντιπροσωπία του συνδέσμου.Συγκεκριμένα και στο πλαίσιο του εορταστικού κλίματος των ημερών, τα παιδιά του club παρευρέθησαν στον χώρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής "Δαφνί" και αφού συνομίλησαν με το προσωπικό αλλά και αρκετούς θεραπευόμενους μοίρασαν τσιγάρα στους τελευταίους.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όπου σε συνομιλία με την κύρια Παρή(τομεάρχης) ,εκφράστηκε από τον σύνδεσμο η θέληση για την συγκεκριμένη παρουσία στο νοσοκομείο αλλά και για άμεση επαφή με τους ασθενείς,προκειμένου να μοιράσουμε τσιγάρα και διάφορα αναλώσιμα αγαθά τα οποία πέρα από χρήσιμα ,θα έδιναν τελικά και έναν άλλο τόνο στην καθημερινότητα τόσο των ασθενών, όσο και σε αυτήν των υπαλλήλων του ιδρύματος.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε την ανάγκη αυτών των ανθρώπων για διαφορετικές στιγμές,πέρα από την καθημερινή ρουτίνα και τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν ,γεγονός που μας έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό από την πρώτη επαφή που είχαμε και την χαρά που εν τέλει είδαμε στα πρόσωπά τους(ασθενείς και μη).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πέρα από την κυρία Παρή για την όλη συνεννόηση,την κυρία Κοσμά(τομεάρχη) για την σημερινή υποδοχή μας στο ίδρυμα,την κυρία Άρτεμις (προϊσταμένη του τμήματος) που μας βοήθησε στο μοίρασμα και μας γνώρισε στους θεραπευόμενους ,αλλά και όλο το νοσοκομειακό προσωπικό που μας καλωσόρισε και μας δέχτηκε στο χώρο του...
Τους ευχόμαστε ξανά καλή δύναμη!!!

Το ποσό που καταφέραμε να μαζέψουμε μεταξύ μας, έφτασε τα 270 ευρώ.Δυστυχώς δεν ξέραμε πως λειτουργούν οι διαδικασίες εντός του νοσοκομείου,με αποτέλεσμα να μάθουμε τελευταία στιγμή πως επιτρέπονται μόνο τα τσιγάρα.Συνεπώς όλο το ποσό διατέθηκε εκεί και αγοράστηκαν πάνω από 90 πακέτα,τα οποία και μοιράστηκαν σε δύο κλινικές.

Η σημερινή επίσκεψη και τα όσα θετικά συναισθήματα εισπράξαμε από αυτήν ,δεν μας αφήνουν το περιθώριο από το να ξανά πράξουμε το ίδιο στο μέλλον...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα