Ο Τραορέ για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Τραορέ για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού (vid)

bet365

Πληροφορίες από την Γαλλία εμφανίζουν τον Ιβοριανό φορ της Αμιάν, Λασανά Τραορέ ως στόχο του Ολυμπιακού για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Γίνεται λόγος για διαπραγματεύσεις.

Ο 27χρονος πανύψηλος στράικερ που ανήκει στην Μονακό είχε φέτος με την Αμιάν 11 ματς με 2 ασίστ. Διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού ο Λασανά Τραορέ έχει απασχολήσει πάλι στο παρελθόν τον Ολυμπιακό. Οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως ο παίκτης που έχει agent τον Σέλουκ απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες και μπορεί να γίνει κίνηση για να κλείσει. Κάποιες πηγές από Γαλλία κάνουν λόγο και για διαπραγματεύσεις για να σπάσει ο δανεισμός του και να πιάσει Λιμάνι.

Χαρακτηριστικά το Courrier-picard.fr σε ρεπορτάζ του εμπλέκει και άλλες ομάδες με τον Τραορέ. Δίνει όμως σαφές προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Ο Τραορέ έχει 4 γκολ σε 13 ματς με την Εθνική της χώρας του και θητεία σε Ρουμανία, Ρωσία, Γαλλία και Ισπανία. Με τα χρώματα της Μονακό είχε 35 αγώνες με 11 γκολ και 3 ασίστ. Τα περισσότερα γκολ στην καριέρα του τα έχει βάλει στην Κλουζ (σ.σ. 19 σε 63 αγώνες και 6 ασίστ). Κατά τα άλλα είναι γνωστό και σαφές πως ο Ολυμπιακός ψάχνει φορ και στην Αγγλία αλλά και στην αγορά της Γαλλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα