Τέλος ο Ναδάλες από ΠΑΣ, οδεύει προς Απόλλωνα!

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος ο Ναδάλες από ΠΑΣ, οδεύει προς Απόλλωνα!

bet365

Άκαρπη απέβη σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η τελευταία προσπάθεια του ΠΑΣ να κρατήσει τον Ναδάλες στο δυναμικό του με τον παίκτη - όπως όλα δείχνουν - να συνεχίζει στον Απόλλωνα!
Στα 31 του χρόνια ο Ισπανός ακραίος αμυντικός είχε μία καθοριστική συνάντηση με τον ΠΑΣ σε μία προσπάθεια των δύο πλευρών να τα βρουν και να συνεχίσει στην ομάδα.
Δεν κατέστη εφικτό αυτό σύμφωνα με τις πληροφορίες και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Gazzetta και ο Ναδάλες θα επιμείνει στην προσφυγή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης προέβαλλε κάποιες αιτιάσεις και δικαιολογίες που δεν έπεισαν τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ναδάλες επιμένει έτσι στην στάση του για να μείνει ελεύθερος και να κλείσει μετά και τυπικά στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα