Ρόλο - κλειδί για τυχόν εξελίξεις για την δεξιά πλευρά ο Φιγκέιρας

Ρόλο - κλειδί για τυχόν εξελίξεις για την δεξιά πλευρά ο Φιγκέιρας

Gazzetta team
Ρόλο - κλειδί για τυχόν εξελίξεις για την δεξιά πλευρά ο Φιγκέιρας

bet365

Ο Ολυμπιακός ως προς την άμυνά του για τον Γενάρη καλύπτεται μόνο με τον αρ. μπακ Χατζισαφί, εκτός εάν του προκύψει εξέλιξη με τον Φιγκέιρας, όπως έχουμε γράψει από τον περασμένο Νοέμβριο.
Τα τελευταία 24ωρα έχουν αρχίσει να βγαίνουν ξανά στο φως της δημοσιότητας περιπτώσεις παικτών για δεξιά μπακ για τον Ολυμπιακό ακόμα και από την ελληνική αγορά. Στο πλάνο των μεταγραφών για τον Γενάρη για τους Πειραιώτες θα προκύψει κάτι τέτοιο μόνο εάν υπάρξει κάτι από την πλευρά του Φιγκέιρας, κάτι που έχουμε αναφέρει από τον περασμένο Νοέμβριο. Εάν βρεθεί δηλαδή πρόταση τέτοια που να φέρει τον έμπειρο δεξιό μπακ εκτός Ολυμπιακού. Ο Φιγκέιρας έχει ακόμα πέραση σε Πορτογαλία και Ισπανία και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια σχετική εξέλιξη. Μόνο όμως με τέτοια εξέλιξη θα υπάρξει ανάγκη για την δεξιά πλευρά. Όπως κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την υπόθεση Οφόε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα