Λαμία: Τα δεδομένα για Λεοζίνιο, Μάκο, Tζανετόπουλο και Αραβίδη

Δημήτρης Ρούσσος
Λαμία: Τα δεδομένα για Λεοζίνιο, Μάκο, Tζανετόπουλο και Αραβίδη

bet365

Η μεταγραφική κινητικότητα εντείνεται στη Λαμία, με παίκτες να έρχονται για δοκιμή και ονόματα να προκύπτουν, αλλά δίχως να υπάρχει ακόμα κάτι δεδομένο.

Και στη ρουλέτα... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Λιγότερο από 10 μέρες ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ελληνικών συλλόγων στη Superleague Σουρωτή και στη Λαμία έχουν σηκώσει τα «μανίκια» στα μεταγραφικά, ώστε να ενισχυθεί ο σύλλογος ενόψει της συνέχειας.

Οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν για επιθετικό, στόπερ κι επιθετικό μέσο ή εξτρέμ, αφού εκεί εντοπίζεται η ανάγκη για την απόκτηση παικτών που θα ενισχύσουν το ρόστερ. Ενδεχομένως ενδιαφερθούν και για αριστερό και δεξιό μπακ, με τον τελικό αριθμό μεταγραφών να μην αποκλείεται να φτάσει τις πέντε.

Στην πόλη της Φθιώτιδας έχουν φτάσει αυτή την εβδομάδα δυο Αργεντινοί μεσοεπιθετικοί, ο Λεονάρντο Μπάιμα και ο Φερνάντο Μαρκές, για να δοκιμαστούν στις προπονήσεις και εφόσον πείσουν, θα αποκτηθούν. Παρ' όλα αυτά, κανένας από τους δυο δεν θεωρείται ακόμα σίγουρος, αφού είναι νωρίς, ενώ δεδομένων των μεταγραφικών αναγκών στις άλλες θέσεις που ψάχνουν, παραμένει άγνωστο προς το παρόν αν θα υπογράψουν αμφότεροι.

Στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, πολλά ονόματα ακούγονται για τη Λαμία, ωστόσο προς το παρόν ελάχιστες υποθέσεις προχωρουν.

Αρχικά, σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του Χρήστου Αραβίδη, αυτή δύσκολα θα έχει καλή κατάληξη για τη Λαμία. Η ομάδα έχει ενδιαφερθεί από το καλοκαίρι έντονα για τον παίκτη και του μεταφέρει έκτοτε σταθερά το ενδιαφέρον της, όπως έχει μεταφέρει ξανά το gazzetta.gr, όμως εκείνος περιμένει, ώστε να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Αν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν έχει καταλήξει σε κάτι άλλο, τότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά προς το παρόν η περίπτωσή του θεωρείται «χλωμή».

Εξάλλου, στην επικαιρότητα «παίζουν» για τους Φθιωτούς και τα ονόματα του Γρηγόρη Μάκου και του Λεοζίνιο, που έχουν προταθεί. Αναφορικά με τον Έλληνα μέσο, είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι, που έληξε η συνεργασία του με τον Παναιτωλικό κι έκτοτε παραμένει δίχως ομάδα. Δεν έχει γίνει κίνηση προς το παρόν, ενώ το γεγονός πως αγωνίζεται σε θέση που δεν κρίνεται αναγκαία η ενίσχυση, μάλλον σημαίνει πως η περίπτωσή του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου της ΑΕΛ είναι διαφορετική. Ο 32χρονος επιτελικός μέσος, που φέτος έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια τoυ πρωταθλήματος, έχει την άδεια της θεσσαλικής ΠΑΕ να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του εντός ή εκτός Ελλάδας. Δεν έχει προκύψει κάτι ουσιαστικό προς το παρόν, ενώ οι Λαμιώτες θα κοιτάξουν να ενισχυθούν κυρίως στα πλάγια και στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως δεν θα ενδιαφερθεί η ομάδα, αν μείνει τελικά ελεύθερος από την ΑΕΛ. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Λεοζίνιο έχει συνεργαστεί με τον Τεννέ στην Καλλονή, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2012/13, επομένως ο Έλληνας τεχνικός έχει σαφή εικόνα για το τί θα προσέφερε ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα. Το αν θα γίνει κάποια κίνηση τελικά ή όχι, θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, ο Άνταμ Τζανετόπουλος ενδιαφέρει τη Λαμία από το καλοκαίρι, όμως τελικά παρέμεινε στο ρόστερ της ΑΕΚ. Από τη στιγμή που δεν έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του, έχοντας μηδενικό χρόνο συμμετοχής, δεν αποκλείται να παραχωρηθεί δανεικός από την Ένωση, όμως ακόμα δεν έχει πάρει την απόφασή του ο Μανόλο Χιμένεθ. Σε περίπτωση που αυτό γίνει, τότε οι Φθιωτοί ενδεχομένως θα ενδιαφερθούν για τον παίκτη, που καλύπτει και την ανάγκη τους για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα