«Δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος ο Χουλτ»

«Δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος ο Χουλτ»

Gazzetta team
«Δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος ο Χουλτ»

bet365

Σίγουρος πως ο Σουηδός αμυντικός δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος, καθώς είναι πληρωμένος, παρουσιάστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Jackpot* σε περιμένουν στα παιχνίδια της Sportingbet.gr! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Για το θέμα της προσφυγής του Νίκλας Χουλτ με την οποία ζητάει να μείνει ελεύθερος, μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ξεκαθαρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, καθώς ο Σουηδός έχει εξοφληθεί την δόση του Οκτωβρίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο Αθλητικό Μετρόπολις...

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων για τον Χουλτ: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θέμα. Ακόμη στα γραφεία μας δεν έχει έρθει η προσφυγή. Άλλωστε, πληρώθηκε ο παίκτης και δεν υπάρχει εκκρεμότητα».

Για το αν ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος: «Πώς να μείνει ελεύθερος; Τα χρήματα που εμφανίζεται να διεκδικεί είναι σε βάθος χρόνου. Ο παίκτης είναι πληρωμένος και δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος. Έχει συμβόλαιο ως τον Μάιο του 2019. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Να γνωρίζουν οι μάνατζερ πως οι παίκτες δεν είναι πρόβατα που ο κάθε μάνατζερ τους πάει όπως θέλει».

Για το αν θεωρεί unfair τις κινήσεις άλλων ομάδων να ενδιαφέρονται για παίκτες του Παναθηναϊκού: «Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Το τι θα πω εγώ ή ο κάθε παράγοντας είναι προσωπική εκτίμηση. Το να θέλουν να πάρουν παίκτες από τον Παναθηναϊκό επειδή έχει προβλήματα, ας το κάνουν αρκεί να είναι ελεύθεροι οι παίκτες. Ο νόμος δίνει το δικαίωμα σε παίκτες να διαπραγματεύονται έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου τους».

Για τον Χουλτ: «Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό, βέβαια, δεν ήταν τόσο καλός. Ο Παναθηναϊκός του έδωσε το δικαίωμα να δείξει τα προσόντα του. Αν πήγαινε σε υποδεέστερη ομάδα, δεν θα ήταν τόσο καλός όσο τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα