Μέγκαχεντ στο gazzetta.gr: «Αν συνεχίσει έτσι ο Ουάρντα θα παίξει σε μεγάλο πρωτάθλημα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μέγκαχεντ στο gazzetta.gr: «Αν συνεχίσει έτσι ο Ουάρντα θα παίξει σε μεγάλο πρωτάθλημα»

bet365

O πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ, Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ μίλησε στο gazzetta.gr για τον συμπατριώτη και φίλο του, Αμρ Ουάρντα.

Κρίσταλ Πάλας - Αρσεναλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ δεν κρύβει σε κάθε ευκαιρία το πάθος του για τον ΠΑΟΚ.

Ο πολύπειρος σέντερ μπακ ήταν άξιος συνεχιστής των Αιγύπτιων που έκαναν καριέρα στον ΠΑΟΚ. Σε ηλικία μόλις 21 ετών έγινε σύνθημα στην Τούμπα. Πραγματικός βράχος στην άμυνα του Δικεφάλου έφτανε το 2004 στο peak της καριέρας του αγωνιζόμενος για 2,5 χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ένας άλλος Αιγύπτιος, ο Αμρ Ουάρντα μπορεί να ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του βρέθηκε εκτός Τούμπας.

Στον Ατρόμητο όμως έμελλε να βρει τον καλό εαυτό του και με 5 γκολ και 2 ασίστ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος να εξελιχθεί στον κορυφαίο ίσως χαφ της Super League.

Ο Μέγκαχεντ, ο οποίος συνδέεται με φιλία με τον άσο του Ατρομήτου μίλησε στο gazzetta.gr για την φετινή παρουσία του συμπατριώτη του.

«Έπαιξε πολύ καλά μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το καλοκαίρι. Βρήκε την δύναμη και με την ποιότητα που διαθέτει έδειξε ποιος είναι. Είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν».

Σύμφωνα με τον Μέγκαχεντ οι δυνατότητες του Ουάρντα είναι τέτοιες που δεν αποκλείεται στο μέλλον να αγωνιστεί σε μεγάλο πρωτάθλημα».

Ευχή πάντως του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ είναι να διαπρέψει ο συμπατριώτης του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Πιστεύω πως αν συνεχίσει έτσι είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να αγωνίζεται σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Προσωπικά θα ήθελα να τον δω να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Οφείλει να δείξει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πως μπορεί να σταθεί και εκεί».

Ο Ουάρντα έχει βρει την φόρμα του την κατάλληλη στιγμή έχοντας ασφαλώς στο μυαλό του και το Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου η Αίγυπτος επιστρέψει έπειτα από 28 χρόνια.

«Είναι ευχάριστο που ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του. Δεν βγαίνει κερδισμένος μόνο ο ίδιος αλλά και η εθνική Αιγύπτου καθώς υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον. Νομίζω πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα