Έχει προταθεί στην Τράμπζονσπορ ο Μποτία

Gazzetta team
Έχει προταθεί στην Τράμπζονσπορ ο Μποτία

bet365

Ολυμπιακός και Μποτία έχουν παγώσεις τις συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους, με αποτέλεσμα ο μάνατζερ του να τον προτείνει στην Τράμπζονσπορ.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Μίλαν - Ιντερ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το μέλλον του Αλμπέρτο Μποτία παραμένει άγνωστο. Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι κι οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Όπως προκύπτει από την Τουρκία, ο μάνατζερ του παίκτη Μαριάνο Αγκιλάρ, έχει προτείνει τον πελάτη του στην ομάδα της Τραπεζούντας που ψάχνει στόπερ.

Μάλιστα, δεδομένου ότι το καλοκαίρι ο παίκτης μένει ελεύθερος, θα μπορούσε να μετακομίσει στην Τουρκία το Γενάρη με ένα μικρό αντίτιμο.

Πάντως, στη γείτονα χώρα υποστηρίζουν ότι από την Τράμπζονσπορ δεν βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του Ισπανού και ότι μάνατζερ ψάχνεται για την επόμενη ομάδα του Μποτία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα