Αυτά θέλει ο Παναθηναϊκός για Μολέδο!

Αυτά θέλει ο Παναθηναϊκός για Μολέδο!

Gazzetta team
Αυτά θέλει ο Παναθηναϊκός για Μολέδο!

bet365

Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα του Μολέδο, με τους Βραζιλιάνους να τονίζουν πως ο Παναθηναϊκός ζητά 1 εκατ. δολάρια για να τον παραχωρήσει.

Η Τράμπζονσπορ ενδιαφέρεται για τον Μολέδο, όπως και ομάδες από τη Βραζιλία. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του. Οι πράσινοι θέλουν να βάλουν ρευστό στα ταμεία τους και παραχωρούν τον παίκτη με 1 εκατ. δολάρια (843.000 ευρώ). Αλλωστε, αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «gauchazh.clicrbs», ενώ οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο πως δύσκολα η Ιντερνασιονάλ θα δαπανήσει 1.7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει (μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη). Η Τράμπζονσπορ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον, ενώ και η Μπασακσεχίρ φέρεται να φλερτάρει με τον έμπειρο αμυντικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα