Όμο, Μπανανά, Γιαννούλης: Οι ρέκορντμαν του πρώτου γύρου!

Δημήτρης Ρούσσος
Όμο, Μπανανά, Γιαννούλης: Οι ρέκορντμαν του πρώτου γύρου!

bet365

O Σουλεϊμάν Όμο, ο Γιάγια Μπανανά και ο Κώστας Γιαννούλης ήταν οι «Iron-Men» του πρώτου γύρου της Superleague, φτάνοντας στο απόλυτο του 15x15 σε συμμετοχές και μη χάνοντας ούτε λεπτό! Ποιοι τερματοφύλακες συμπληρώνουν τη λίστα.

Ανεξαρτήτως πρωταθλήματος, κάθε «κούρσα» δεν παύει να είναι κουραστική και η μεγαλύτερη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές είναι να φαίνονται συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, να αποφεύγουν τραυματισμούς και «κακοτοπιές» και να δίνουν το «παρών» σε όσους περισσότερους αγώνες είναι δυνατόν.

Μερικοί βέβαια τα καταφέρνουν καλύτερα από άλλους. Πολλές φορές τα λεπτά συμμετοχής για κάθε παίκτη εξαρτώνται από αστάθμιστους παράγοντες, όπως ένας σοβαρός τραυματισμός, οι διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει η ομάδα του, ο ανταγωνισμός στη θέση του, αλλά και ο επαγγελματισμός που (δεν) δείχνουν αρκετοί, καθώς και η τύχη.

Με τον πρώτο γύρο της Superleague Σουρωτή να έχει ολοκληρωθεί για όλες τις ομάδες, το gazzetta.gr πάτησε «pause» στα «χρονόμετρα», ώστε να καταγράψει χρόνους και να «απονείμει» τα βραβεία συνέπειας! Αυτά παίρνουν οκτώ ποδοσφαιριστές, όμως οι τρεις είναι ξεχωριστοί!

Ο λόγος για τους Σουλεϊμάν Όμο, Γιάγια Μπανανά και Κώστα Γιαννούλη, που έκλεισαν το πρώτο «μισό» του «μαραθώνιου», δίχως να λείψουν ούτε λεπτό (σ.σ μαζί με τις καθυστερήσεις) από τις υποχρεώσεις της Λαμίας, του Πανιώνιου και του Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα!

Μάλλον δεν είναι τυχαίο πως καμία από τις παραπάνω ομάδες δεν έχει άλλους αγώνες, πλην αυτών του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως, και πάλι, δεν παύουν να κερδίζουν ακόμα και τους συμπαίκτες τους στην άτυπη κόντρα.

Ο Νιγηριανός αμυντικός των νεοφώτιστων έχει αγωνιστεί συνολικά 1425’, ο Καμερουνέζος του Ιστορικού 1422’ και ο Έλληνας μπακ των Αρκάδων 1417’, συμπληρώνοντας το τρίο των πιο ανθεκτικών μεταξύ των παικτών των ελληνικών συλλόγων.

Φυσικά, δεν είναι οι μόνοι, αφού υπάρχουν και πέντε τερματοφύλακες που συμπληρώνουν τη λίστα, παίζοντας αδιάκοπα. Ζίβκο Ζίβκοβιτς (Ξάνθη - 1426’), Μλάντεν Μπόζοβιτς (ΑΕΛ - 1424’), Ιβάν Τσόβιτς (Απόλλων Σμύρνης - 1424’), Επασί Μποκά (Λεβαδειακός - 1420’) και Γιώργος Αθανασιάδης (Αστέρας Τρίπολης - 1417’) δεν έχουν χάσει αγώνα, αποτελώντας βασικούς «πυλώνες» για τις ομάδες τους, αλλά το κατόρθωμά τους υποτιμάται κάπως σε σχέση με αυτό των παραπάνω, καθώς αποφεύγουν λόγω θέσης πολλούς κινδύνους τραυματισμού ή κόπωσης.

Μένει να φανεί αν μπορούν όλοι οι παραπάνω να συνεχίσουν με τις «μηχανές» αναμμένες ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα