«Θα κάνει πρόταση για Ταβάμπα ο Ολυμπιακός» (vid)

«Θα κάνει πρόταση για Ταβάμπα ο Ολυμπιακός» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
«Θα κάνει πρόταση για Ταβάμπα ο Ολυμπιακός» (vid)

bet365

Για ακόμα μία φορά από την Σερβία έρχονται πληροφορίες για επικείμενη κρούση του Ολυμπιακού για τον 28χρονο φορ Ταβάμπα της Παρτιζάν. Τι είχε προκύψει για τον παίκτη από τον Ολυμπιακό.
Media από την Σερβία όπως η Novosti όσο και το Mozzartsport ασχολούνται με το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Καμερουνέζο φορ και αμφότερα τα ρεπορτάζ τονίζουν ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται την υπόθεση για τον Ολυμπιακό, κάτι λογικό εφόσον ισχύει. Τονίζεται σχετικά πως ο Ταβάμπα είναι ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση και πως θα υπάρξει κρούση από τον πρωταθλητή Ελλάδας για τον παίκτη. Διαρρέεται πως και ο Κοβάσεβιτς και άλλα στελέχη του Ολυμπιακού έχουν τσεκάρει τον παίκτη και ότι έχουν αποκομίσει πολύ καλή άποψη για τις αγωνιστικές του επιδόσεις και τον χαρακτήρα του. Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου έχουν ήδη απορρίψει πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ από την Κιέβο Βερόνα για τον 28χρονο επιθετικό, αφού θεωρούν ότι μετά τις φετινές εμφανίσεις του μπορούν να τον πουλήσουν πιο ακριβά.
Ο Ταβάμπα που φέτος έχει 33 ματς με 13 γκολ και 8 ασίστ δύσκολα θα μείνει στην Παρτιζάν. Ο ίδιος είχε στοχεύσει σε μεταγραφή σε ένα από τα 5 κορυφαία πρωταθλήματα. Όσο για τον Ολυμπιακό; Αυτό που είχε προκύψει εδώ και μέρες για το ενδιαφέρον για τον Ταβάμπα είναι πως δεν έχει γίνει καμία κίνηση ή επίσημη κρούση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Οι Σέρβοι βέβαια επιμένουν για το θέμα εδώ και μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα