Τα τελευταία δεδομένα από Γαλλία για Μασάς

Δημήτρης Τομαράς
Τα τελευταία δεδομένα από Γαλλία για Μασάς

bet365

Από την Γαλλία υπάρχει η ενημέρωση πως η Νάπολι έχει για τα καλά τον πρώτο λόγο πλέον για τον Μασάς. Στην... μάχη επίσης Ολυμπιακός και Τορίνο. Επιμένουν οι Άγγλοι για τον Μιραλάς.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός Ζινεντίν Μασάς έχει εξελιχθεί σε μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες. Από χθες έχει προκύψει από την Ιταλία η πληροφόρηση για τη Νάπολι. Μία ημέρα μετά η ενημέρωση από την Γαλλία είναι πως οι Ναπολιτάνοι είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Το Mercato365 αναφέρει πάντως ότι στην διεκδίκησή του παραμένουν και οι Ολυμπιακός και Τορίνο και πως η Νάπολι εφόσον τον κλείσει και τυπικά θέλει να τον δώσει δανεικό.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΜΙΡΑΛΑΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ως προς τον Μιραλάς - για τον οποίο τονίζουμε ξανά πως ο Ολυμπιακός έχει προβεί σε δύο διαψεύσεις το τελευταίο διάστημα σχετικά με το θέμα της επιστροφής του - επιμένουν πως ο πειραϊκός σύλλογος συνεχίζει να είναι μέσα στο... γκρουπ των ομάδων που... παλεύουν για την υπογραφή του. Στο κόλπο μπήκε ξανά και η Γαλατά και στο... κάδρο υπάρχουν και σύλλογοι από το Νησί. Το βασικό... αγκάθι ήταν και παραμένει η στάση της Έβερτον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα