Λουτσέσκου: «Να μείνω και να πετύχω στον ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Να μείνω και να πετύχω στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Να μείνω και να πετύχω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και η πορεία του στον ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του ρουμανικού Τύπου, με τον ίδιο να μιλάει για την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Τζίτζι Μπεκάλι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του αναφέρθηκε στους προσωπικούς στόχους και απάντησε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Ρουμανία.

«Προς το παρόν, σκέφτομαι να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο στην ομάδα που είμαι, έτσι ώστε να μπορώ να επικεντρωθώ και να επιτύχω τους στόχους μου», υποστήριξε με σαφέστατες αναφορές στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, «Από εκεί και πέρα μεγάλωσα στη Ρουμανία, είχα κάποια ανταμοιβή από εκεί, είμαι Ρουμάνος, αγαπώ τη χώρα μου, αλλά θα επιστρέψω όταν νομίζω ότι θα προκύψει μια καλή κατάσταση» πρόσθεσε.

Οσο για τον Τζίτζι Μπεκάλι είπε:

«Πρέπει πείσεις τέτοιους ανθρώπους, να πιστέψουν στο δικό σου πλάνο. Αν όμως νομίζεις ότι η ομάδα δεν είναι καλή και δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη τότε δεν αποδέχεσαι την πρόταση. Αν την αποδεχθείς πας με δικό σου ρίσκο και πρέπει να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα σου».

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Digi TV ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα που έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στη μάχη του τίτλου:

«Αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, που οι τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο στο τέλος του πρώτου γύρου, χωρίζονται από έναν βαθμό. Το αβαντάζ για εμάς είναι ότι έχουμε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην έδρα μας. Υπάρχει πολύ πίεση στην Ελλάδα για το πρωτάθλημα, πολύ περισσότερη από την πίεση που υπάρχει αντίστοιχα στην Ρουμανία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα