Αραούχο: «Το μυαλό μου μόνο στην ΑΕΚ»!

Αραούχο: «Το μυαλό μου μόνο στην ΑΕΚ»!

Γιώργος Τσακίρης
Αραούχο: «Το μυαλό μου μόνο στην ΑΕΚ»!

bet365

Τέλος στα όποια σενάρια περί επιστροφής του στην Λας Πάλμας, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, έβαλε ο Σέρχιο Αραούχο με τοποθέτησή του...

Με δημοσίευμά της η ισπανική «As» προκάλεσε μεγάλο θέμα και αρκετή κουβέντα γύρω από τον Σέρχιο Αραούχο και το μέλλον του. Υπενθυμίζουμε ότι παρουσιάστηκε ο Αργεντινός άσος να επιθυμεί να επιστρέψει στην Λας Πάλμας λόγω της γέννησης του παιδιού του και επειδή (προφανώς) δεν δύναται να είναι κοντά του και στην οικογένειά του. Γεγονός που όπως αναμενόταν προκάλεσε για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα πανικό και πολλοί φίλοι της ΑΕΚ άρχισαν να ψάχνουν την αλήθεια γύρω απ' αυτό το ζήτημα.

Κάτι τέτοιο πάντως σύμφωνα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή δεν είναι αλήθεια. Ο «Τσίνο» με την τοποθέτησή του ξεκαθαρίζει πως δεν σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός των υποχρεώσεών του με την Ένωση και υπογράμμισε ότι δεν ασχολείται και δεν τον απασχολούν όσα μπορεί να γράφονται για εκείνον από τη στιγμή που προφανώς δεν είναι αλήθεια και δεν προέρχονται από τον ίδιο και το περιβάλλον του.

«Το μυαλό μου είναι στην ομάδα μου, στην ΑΕΚ, δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν με απασχολεί τι γράφεται», είναι τα λόγια που χρησιμοποίησε χαρακτηριστικά ο Σέρχιο Αραούχο θέλοντας να βάλει τέλος στα όποια σενάρια - δημοσιεύματα προκύψουν, προτού δημιουργηθεί καλά - καλά θέμα και υπάρξει συνέχεια στο ζήτημα.

Εννοείται πως ο Αραούχο βρίσκεται ήδη στο Αγρίνιο με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό αύριο στις 19:30 (Cosmotesport).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα