Μπεν: Στον... δρόμο για το πιο υψηλό συμβόλαιο

Μπεν: Στον... δρόμο για το πιο υψηλό συμβόλαιο

Δημήτρης Τομαράς
Μπεν: Στον... δρόμο για το πιο υψηλό συμβόλαιο

bet365

Το σίριαλ Μπεν με το... θέλω του παίκτη για όσο πιο υψηλό συμβόλαιο γίνεται, η αλλαγή μανατζερικής... στέγης, πόσα προσέφερε ο Ολυμπιακός, πόσα ο Ερυθρός Αστέρας και ο νέος κύκλος επαφών με τους Σέρβους για το deal. Διαβάστε το story.
Το νέο συμβόλαιο του Μοχάμεντ Μπεν στον Ολυμπιακό από εκεί που φαινόταν μία εύκολη διαδικασία κατέληξε σίριαλ χωρίς ευχάριστο τέλος και μένει να φανεί εάν μπορεί να αλλάξει κάτι. Ο άσος από τις Κομόρες που είχε απολαβές λίγο παραπάνω από 200.000 ευρώ είχε στα χέρια του μία πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό για 300.000 ευρώ για την πρώτη σεζόν και 700.000 για τις άλλες δύο συν μπόνους. Δεν συναίνεσε σε αυτήν την πρόταση την στιγμή που από την Σερβία έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες κρούση για 1,5 εκατ. ευρώ απολαβές για τριετές συμβόλαιο συν μπόνους ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές τα χρήματα αυτά των Σέρβων μπορεί να έφταναν τα 1,7 εκατ. ευρώ.
Υπάρχει εδώ και λίγες ημέρες και μία σημαντική λεπτομέρεια. Ο Μπεν δεν εκπροσωπείται από την ίδια εταιρεία μάνατζερ που είχε εδώ και χρόνια, γεγονός που μπορεί να έχει την σημασία του. Άλλαξε μανατζερική... στέγη πηγαίνοντας στην εταιρεία που μεταξύ άλλων εκπροσωπεί παίκτες όπως οι Βούκοβιτς και Φινμπόγκασον. Παρόλα αυτά και με το νέο... μανατζερικό καθεστώς προκύπτει ξανά ότι έγινε μία νέα σειρά συζητήσεων για τον παίκτη με τον Ερυθρό Αστέρα για την πιθανότητα μεταγραφής του εκεί ενώ ενδιαφερόμενος σύλλογος ήταν και αυτός της Λεχ Πόζναν μεταξύ άλλων. Από την Σερβία εμμένουν στο ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για το deal. Ο Ολυμπιακός πάντως δήλωνε άγνοια για το θέμα του Ερ. Αστέρα και το ταξίδι των Σέρβων στην Αθήνα για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα