Οι ΜVP και οι αριθμοί της 15ης αγωνιστικής (pics)

Gazzetta team
Οι ΜVP και οι αριθμοί της 15ης αγωνιστικής (pics)

bet365

Aλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας, νέοι πρωταγωνιστές και περίεργα στατιστικά. Ο πρώτος γύρος τελείωσε και o Mr Goal έβγαλε τους πολυτιμότερους των αγώνων.

Από την Κέρκυρα ως την Ξάνθη και από το ΟΑΚΑ ως το Καραϊσκάκης είχαμε αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με το τέλος της 15ης αγωνιστικής και του πρώτου γύρου. Είχαμε αλλαγή στην κορυφή μιας και η ΑΕΚ στραβοπάτησε με τον Απόλλωνα και ο Ολυμπιακός νικώντας δύσκολα τον ΠΑΣ βρέθηκε μόνος πρώτος. Ο Ατρόμητος συνέχισε την εκπληκτική του πορεία, ο ΠΑΟΚ πέρασε από τα Χανιά και η Λάρισα πέτυχε την ευκολότερη νίκη της.

Ολα ξεκίνησαν από την Κέρκυρα για την 15η αγωνιστική. Εκεί ο Ατρόμητος κάνοντας άλλη μία σπουδαία εμφάνιση πήρε το «διπλό» και μείωσε και την διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς. Το ματς κοιτώντας τους αριθμούς ήταν μοιρασμένο, όμως οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι στην τελική προσπάθεια.

Οσο για τον MVP; Δεν θέλει και ρώτημα. Ο Αμρ Ουάρντα με δύο γκολ και μία ασίστ ήταν με διαφορά ο καλύτερος του γηπέδου.

Στο ΟΑΚΑ είχαμε την έκπληξη της αγωνιστικής. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης παρά το γεγονός ότι το ματς ήταν μονόλογος όπως μπορείτε να δείτε και από τους αριθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι τα έδωσαν όλα για να κρατήσουν το μηδέν και ο Τάσος Παπάζογλου με την συνολική του απόδοση βγήκε MVP από το gazzetta.gr και τον Mr. Goal.

Στα Χανιά ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη αλλά ο Πλατανιάς δεν είχε μόνο παθητικό ρόλο στο ματς όπως μπορείτε να δείτε και από τα στατιστικά. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν ωστόσο καλύτερος και πήρε ακόμα τρεις βαθμούς. Τους πρώτους κάτω από τα Τέμπη.

Εδώ πολυτιμότερος ήταν ο παίκτης που έκρινε και το παιχνίδι. Ο Στέλιος Μαλεζάς δηλαδή που σκόραρε κι έδιωξε το άγχος από τους συμπαίκτες του.

Την Κυριακή η αγωνιστική μέρα ξεκίνησε από το «Καραϊσκάκης» έκει όπου ο Ολυμπιακός έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη κι επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αν και οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλύτεροι βάση των αριθμών χρειάστηκε ένα ωραίο γκολ του Μάριν για να πάρουν το τρίποντο.

Ο Γερμανός ήταν και ο πολυτιμότερος του αγώνα. Μιας και όχι μόνο σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης αλλά κέρδισε και τα περισσότερα φάουλ από κάθε άλλον.

Στην Τρίπολη, Αστέρας και Παναιτωλικός έμειναν στο μηδέν με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι σύμφωνα με τους αριθμούς και τα στατιστικά αλλά να μην μπορούν να το εκμεταλλευτούν παρά το γεγονός ότι τελείωσαν και το παιχνίδι με παίκτη περισσότερο.

Πολυτιμότερος στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τον Μr. Goal και το gazzetta.gr ο Μάρκος Πάουλο ο οποίος έτρεχε για όλους.

Την ίδια ώρα στην Λαμία, η ΑΕΛ ούσα καλύτερη καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα πήρε τη νίκη και είναι από τα παιχνίδια που οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια.

Χωρίς αμφιβολία MVP o Μίλος Ντέλετιτς ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Το σαββατοκύριακο έκλεισε με το παιχνίδι στα Πηγάδια εκεί όπου, Ξάνθη και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερες φάσεις όπως βλέπετε και από τους αριθμούς αλλά να μην μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Πολυτιμότερος εδώ ο Ερίκ Γέντριτσεκ ο οποίος σκόραρε ξανά έφτασε τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα και έσωσε τη Ξάνθη από νέα γκέλα.



Η αγωνιστική και ο πρώτος γύρος θα τελειώσει με το παιχνίδι της Δευτέρας μεταξύ του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα