Προτό: «Το μέλλον μου στον Ολυμπιακό»

Προτό: «Το μέλλον μου στον Ολυμπιακό»

Προτό: «Το μέλλον μου στον Ολυμπιακό»

Ο έμπειρος κίπερ Σίλβιο Προτό μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι στάθηκε στο δέσιμό του με την ομάδα του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας πως το μέλλον του το βλέπει στο Λιμάνι.

Ο Προτό σχολίασε στη NOVA αρχικά: «Σε τέτοια παιχνίδια όπου ο Ολυμπιακός ανεβαίνει πολύ ψηλά και πιέζει, ο αντίπαλος περιμένει την ευκαιρία του στην αντεπίθεση, επομένως ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός. Όμως, στην καριέρα μου όταν έπαιζα στην Άντερλεχτ έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλά τέτοια παιχνίδια και ξέρω πως να τα αντιμετωπίσω. Η άμυνά μας έπαιξε πάρα πολύ καλά και εγώ ήμουν σε εύκολη θέση».
 
Για το ότι ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος είπε: «Γνωρίζετε πως όταν ο κύριος Λεμονής ανέλαβε τον Ολυμπιακό είπε στους παίκτες ότι ο Ολυμπιακός πρέπει αργά ή γρήγορα μέχρι σήμερα να επιστρέψει στην κορυφή. Αυτή είναι η φυσική θέση και όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να βρίσκεσαι στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτή είναι δουλειά μας, να παίζουμε για να βρισκόμαστε στην κορυφή. Δουλέψαμε και το καταφέραμε αυτό, όμως δεν έχουμε ακόμα τίποτα στα χέρια μας. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Μόνο στο τέλος του πρωταθλήματος μετράει αυτό, να βρίσκεσαι στην κορυφή τη βαθμολογίας, γι' αυτό θα δουλέψουμε παιχνίδι το παιχνίδι για να μείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος».
 
Για το «δέσιμό» του με την ομάδα και τον κόσμο: «Είναι στον χαρακτήρα μου. Όταν παίζω ακόμη και με τα παιδιά μου “Μονόπολη” η κάποιο άλλο παιχνίδι, θέλω να κερδίζω. Είναι στον χαρακτήρα μου, έτσι λειτουργώ γι' αυτό είμαι οπλισμένος με υπομονή και πάντα προσπαθώ να κάνω το ίδιο. Έτσι και στη δουλειά μου θέλω να κερδίζω όλα τα παιχνίδια. Θέλω να είμαι καλός. Όλοι κάνουν λάθη, όμως όλοι πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα και χωρίς να δείχνω ασέβεια στις άλλες ομάδες, αν ο Ολυμπιακός παίζει σαν ομάδα και με όλους αυτούς του καλούς παίκτες που διαθέτει, πρέπει να είναι πρωταθλητής».
 
Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Ελπίζω ότι το μέλλον μου είναι εδώ. Προσπαθώ κάθε μέρα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, θέλω να γίνουμε πρωταθλητές. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε εβδομάδα, γι’ αυτό. Θέλω να έρθει η μέρα που θα είμαστε πρωταθλητές. Αυτός είναι ο μόνος στόχος που έχω στο μυαλό μου κατ' αρχήν για τον πρόεδρο μας και για όλους τους φίλους του Ολυμπιακού».

Best of internet