Χριστουγεννάτικο δείπνο από Μελισσανίδη

Χριστουγεννάτικο δείπνο από Μελισσανίδη

Gazzetta team
Χριστουγεννάτικο δείπνο από Μελισσανίδη

bet365

Δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ θα παραθέσει το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Μελισσανίδης λόγω εορτών.

Στην Ενωση ήθελαν σαν τρελοί να κλείσουν τον πρώτο γύρο ως πρωτοπόροι και πρωταθλητές χειμώνα αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν και έμειναν στο 0-0. Αποτέλεσμα, πάντως, που δεν σημαίνει και το τέλος του κόσμου για τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι το βράδυ της Δευτέρας θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες ευχάριστες και οικογενειακές ώρες.

Ο Μελισσανίδης είχε προγραμματίσει εδώ και μία εβδομάδα το δείπνο που θα παραθέσει σε εστιατόριο της Γλυφάδας λόγω Χριστουγέννων και σε αυτό θα παρευρεθούν φυσικά όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος μαζί με τις συζύγους τους. Είναι ακόμη μία κίνηση του "Τίγρη", πέρα από το να ακολουθεί την ομάδα στα σημαντικά εκτός έδρας ματς, που δείχνει ότι είναι συνεχώς δίπλα στον Μανόλο Χιμένεθ και στους παίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα