Μπεν:«Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα»

Gazzetta team
Μπεν:«Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην κατάσταση την οποία βρίσκεται ενόψει και του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μίλησε ο Μπεν στην κάμερα της Nova λίγο πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προσεχής αντίπαλος έχει καλή παρουσία στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, ποια είναι η δική σου γνώμη για τον ΠΑΣ Γιάννινα;
«Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και τα Γιάννενα είναι μία καλή ομάδα όπως είπατε και εσείς. Γενικότερα όλοι οι αντίπαλοι προσπαθούν να διεκδικήσουν κάτι και τα Γιάννενα θα έρθουν σίγουρα για να πάρουν έστω έναν βαθμό. Εμείς όμως θα παίξουμε στην έδρα μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να νικήσουμε».

Πως αισθάνεσαι εσύ; Τελευταία είχες ένα πρόβλημα με ίωση, τώρα πως είσαι;
«Ναι είχα ένα πρόβλημα, ήμουν άρρωστος και δεν ένιωθα καλά. Τώρα όμως αισθάνομαι εντελώς καλά και εξαρτάται από τον προπονητή. Αν ο προπονητής με καλέσει να βοηθήσω είμαι πανέτοιμος να τα δώσω όλα».

Πως ήταν για εσένα αυτό το πρώτο μισό της χρονιάς. Ξεκίνησες καλά ειδικά στην Ευρώπη, αλλά μετά είχες κάποιους τραυματισμούς.
«Έχουν συμβεί πολλά τους τελευταίους μήνες σε αυτό το μικρό διάστημα που βρίσκομαι εδώ. Ξεκίνησα όπως είπατε και εσείς καλά, αλλά στη συνέχεια εξαιτίας του τραυματισμού μου έμεινα εκτός για περίπου δύο μήνες. Τώρα όμως νιώθω 100% καλά και αν με καλέσει ο προπονητής να ξεκινήσω είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα και είμαι σίγουρα έτοιμος να βελτιωθώ και να τα πάω ακόμη καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα