Ξανά εκτός ο Βάντερσον

Gazzetta team
Ξανά εκτός ο Βάντερσον

bet365

Με τον Βάντερσον να μένει για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός αποστολής, λόγω της τιμωρίας του για πειθαρχικό παράπτωμα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΛ.

Η Λαμία φιλοξενεί την ΑΕΛ την Κυριακή στις 17:15 για τη 15η αγωνιστική της Superleague, με τον Μπάμπη Τεννέ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε ο Βάντερσον λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος που έχει υποπέσει, καθώς και ο τιμωρημένος Ακόστα.

Η αποστολή:

Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Αναστασόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Φράγκος, Μπουλούλης, Λινάρδος, Πίτι, Τσούκαλος και Βουό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα