Με πέντε απουσίες στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός

Gazzetta team
Με πέντε απουσίες στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός

bet365

Χωρίς τους τιμωρημένους Λόπες, Χαντάκια, Μπράβο, τον Παρρά που είναι ανέτοιμος και τον τιμωρημένο Ντίας θα μεταβεί στην Τρίπολη για το ματς κόντρα στον Αστέρα, ο Παναιτωλικός.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στις 17:15, για τη 15η αγωνιστική της Superleague. Ο Μάκης Χάβος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λόπες, Χαντάκια, Μπράβο που παραμένουν τραυματίες, ο Παρράς που είναι ανέτοιμος και ο τιμωρημένος Ντίας. Αντίθετα ο Μπεχαράνο θα είναι διαθέσιμος, καθώς εξέτισε την τιμωρία του.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η αποστολή:

Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Βακράκος, Βασιλούδης, Μιχάι, Μοράρ, Κυριακίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα