«Δεν είναι ένας εύκολος στόχος για να τον αποκτήσεις»

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΡΤΟ ΣΤΗ RECORD ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΕΚ-ΕΡΝΑΝΙ

«Δεν είναι ένας εύκολος στόχος για να τον αποκτήσεις»

«Δεν είναι ένας εύκολος στόχος για να τον αποκτήσεις»

Ο ρεπόρτερ Πόρτο στη Record, Αντρέ Μοντέιρο, μιλάει στο gazzetta.gr για τον Ερνάνι και τις δυσκολίες στο να τον αποκτήσει η ΑΕΚ.

Ημερολόγιο Προσφορών Ένας μήνας γεμάτος  δώρα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το όνομα του εξτρέμ των Δράκων, ο οποίος έχει περάσει από την Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, παίζει εδώ και καιρό στα ΜΜΕ για την Ενωση. Διάφορα ρεπορτάζ θέλουν τον Ερνάνι να μην είναι μακριά από το να ντυθεί Κιτρινόμαυρος αλλά ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τα της Πόρτο, ο ρεπόρτερ της Record Αντρέ Μοντέιρο, μιλώντας στο gazzetta.gr δεν δείχνει και τόσο αισιόδοξος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείει τα πάντα.

«Δεν είναι ένας εύκολος στόχος για να τον αποκτήσεις», μας είπε ο Μοντέιρο τονίζοντας εξαρχής τον βαθμό δυσκολίας και στη συνέχεια ανέλυσε την κατάσταση.   

«Η Πόρτο έχει λιγότερες επιλογές φέτος σε αυτή τη θέση, την στιγμή που... καίγεται για χρήματα. Να δανειστεί στην ΑΕΚ; Δεν είναι εύκολο. Είναι η δεύτερη επιλογή για αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, κοινώς η δεύτερη αλλαγή. Οπότε γίνεται σαφές ότι για να δώσει την έγκριση του ο Κονσεϊσάο για να φύγει ο παίκτης, θα πρέπει πρώτα να έχει αποκτηθεί ένας. Αν δεν γίνει αυτό, αν δεν αποκτηθεί άλλος παίκτης δηλαδή για το άκρο της επίθεσης, ο Ερνάνι δεν θα αποδεσμευτεί, είτε για δανεισμό είτε για μεταγραφή», είπε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, ο οποίος επέμεινε ότι για να αυξήσει τις πιθανότητες της η ΑΕΚ να αποκτήσει τον Ερνάνι θα πρέπει οπωσδήποτε να βρει πρώτα τον αντικαταστάτη του η Πόρτο.

«Στόχος της Πόρτο είναι αν και εφόσον αφήσει τον Ερνάνι, να το κάνει παίρνοντας χρήματα, άμεσα. Δύσκολα θα τον δανείσει, έστω και με οψιόν αγοράς. Πάντα με την βασικότερη προϋπόθεση, η οποία είναι να αποκτηθεί ένας εξτρέμ».

Best of internet