Ξανά διάρρηξη στο σπίτι του Καρσελά

Ξανά διάρρηξη στο σπίτι του Καρσελά

Gazzetta team
Ξανά διάρρηξη στο σπίτι του Καρσελά

bet365

Το σπίτι του Μεχντί Καρσελά - για τον οποίον υπάρχει ειλημμένη απόφαση να φύγει από τον Ολυμπιακό - χτυπήθηκε ξανά από διαρρήκτες. Προηγούμενη φορά ήταν στις 30 Οκτωβρίου.

Από το αστυνομικό ρεπορτάζ βγαίνει ότι η κλοπή έγινε την Δευτέρα 11/12 και ενώ την ίδια ημέρα ο Εμενίκε είχε τιτιβίσει για θέματα κλοπών σε ξένους παίκτες. Οι δράστες βρήκαν τον τρόπο να μπουν στην τριώροφη μεζονέτα στη Βούλα όπου διαμένει ο Καρσελά, αφαιρώντας κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας. Το προηγούμενο... χτύπημα στον Μεχντί Καρσελά ήταν στις 30 Οκτωβρίου. Θύματα κλοπών το τελευταίο διάστημα είχαν πέσει οι Ελαμπντελαουί, Οτζίτζα Οφόε, Εμενίκε, Αραούχο, Ντέμης Νικολαΐδης και Νταμίρ Κάναντι ενώ απόπειρα είχε γίνει και στην οικία του Σίλβιο Προτό, την οποία απέτρεψαν security. Στο παρελθόν θύματα ληστείας είχαν πέσει ανάμεσα στα άλλα οι Ιμπάρμπο, Σάμπα, Χριστοδουλόπουλος, Σορλέν, Τσάρτας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Γιώργος Δώνης, Σαλπιγγίδης, Εσιέν, Λάμπρος Χούτος, Κέβιν Μιραλάς και Άλμπερτ Ριέρα.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα