Καλή διάθεση στην πρόταση για «πάγωμα»

Καλή διάθεση στην πρόταση για «πάγωμα»

Νίκος Αθανασίου
Καλή διάθεση στην πρόταση για «πάγωμα»

bet365

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε στους πιστωτές πλάνο με «πάγωμα» τετραμήνου και αποπληρωμή σε βάθος τριετίας. Σημαντικό «όπλο» η απόφαση της ΟΥΕΦΑ.

Μετά την εκδίκαση στην ΟΥΕΦΑ την Τρίτη, η αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με πιστωτές, κυρίως με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών στους οποίους οφείλει χρήματα η ΠΑΕ και δεν μπορεί να είναι συνεπής στους υπάρχοντες διακανονισμούς. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» τους παρουσίασανα πλάνο με «πάγωμα» για το επόμενο τετράμηνο και αποπληρωμή σε βάθος τριετίας. Άπαντες έδειξαν καλή διάθεση για να βοηθήσουν αυτή την δύσκολη στιγμή στον Παναθηναϊκό ενώ στις συζητήσεις έπαιξε σημαντικό ρόλο η απόφαση της ΟΥΕΦΑ που έδειξε πρωτόγνωρη ελαστικότητα για το κλαμπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα