Γεύμα των παικτών της ΑΕΚ στα παιδιά... (pics)

Γεύμα των παικτών της ΑΕΚ στα παιδιά... (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Γεύμα των παικτών της ΑΕΚ στα παιδιά... (pics)

bet365

Με τα παιδιά του ιδρύματος Παιδόπολη - Άγιος Ανδρέας γευμάτισαν οι Μάνταλος, Λιβάια, Λαμπρόπουλος και Αραούχο για να δώσουν χαρά στα παιδιά, εκεί και οι Μπάγεβιτς, Αρκάδη...

Όπως ήταν γνωστό, οι Πέτρος Μάνταλος, Μάρκο Λιβάια, Βασίλης Λαμπρόπουλος και Σέρχιο Αραούχο, προγραμμάτισαν μαζί με την ΠΑΕ ΑΕΚ ένα γεύμα χαράς στα μέλη και κυρίως στα παιδιά του ιδρύματος Παιδόπολη - Αγιος Ανδρέας. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου και ενημέρωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Μπάγερν Μονάχου - Κολωνία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν 4 ή περισσότερα τέρματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Κοντά στα παιδιά του Ιδρύματος Παιδόπολη – Αγιος Ανδρέας βρέθηκε σήμερα η ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Πέτρος Μάνταλος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάια καθώς και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ντούσαν Μπάγεβιτς, γευμάτισαν μαζί με τα 32 παιδιά που φιλοξενεί το ίδρυμα στο εστιατόριο «Τηλέμαχος» στην Κηφισιά.

Ήταν ένα μεσημέρι χαράς για τα παιδιά αλλά και για τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ειδικά για τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν με τους μικρούς τους φίλους και τους χάρισαν δώρα. Μεταξύ αυτών ήταν μία μπάλα με τις υπογραφές όλης της ομάδας, για να παίζουν τα παιδιά με αυτήν στο γήπεδο του ιδρύματος. Η ΑΕΚ μάλιστα είχε στείλει εδώ και λίγες μέρες και αθλητικό υλικό. Το δώρο των παιδιών ήταν ζωγραφιές σε κιτρινόμαυρα χρώματα και ένα καλάθι με χριστουγεννιάτικα είδη (μπάλες κλπ.).

Στο τέλος της συνεστίασης, τα παιδιά και οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος Παιδόπολη – Αγιος Ανδρέας ευχαρίστησαν την ΑΕΚ για όσα έκανε και αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές με την ευχή να πάρουν το πρωτάθλημα!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα