Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Σαμπράνο για προπόνηση

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Σαμπράνο για προπόνηση

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Σαμπράνο για προπόνηση

bet365

Ο Κάρλος Σαμπράνο αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να τον περιμένει στην απογευματινή προπόνηση. Θα υπάρξει τιμωρία αν δεν εμφανιστεί.

Χάντερσφιλντ - Τσέλσι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Κάρλος Σαμπράνο αναχώρησε την Δευτέρα από την Θεσσαλονίκη ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου από την Τούμπα. Όπως έκανε γνωστό η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο Περουβιανός στόπερ θα πρέπει να είναι στις 17:00 στην προπόνηση της ομάδας αφού σε διαφορετική περίπτωση θα είναι αδικαιολογήτως απών και θα υπάρξει τιμωρία.

Την Δευτέρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του και όπως τονίζουν από τον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να ξέρουν το τι θα κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής και το πως θα περάσει την ημέρα του.

Στην Τούμπα γνωρίζουν πως η συνεργασία αυτή δεν έχει μέλλον, αλλά ξεκαθαρίζουν ότι ο Σαμπράνο δεν έχει πάρει κάποια ειδική άδεια ενώ ούτε έχει υπάρξει κάποια συμφωνία για την άμεση αποχώρησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα