Βοσνιάδης: «Δίκαια στην κορυφή η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Βοσνιάδης: «Δίκαια στην κορυφή η ΑΕΚ»

bet365

Η Κέρκυρα γνώρισε μάλλον αναμενόμενη ήττα στο ΟΑΚΑ από την Ενωση, όπως φάνηκε και από τα λόγια του Αλέκου Βοσνιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Φαιάκων.

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση της στην Ευρώπη, εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια. Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο έργο σήμερα, θέλαμε να κλείσουμε χώρους στο πρώτο ημίχρονο και να βρίσκαμε ευκαιρίες στο δεύτερο. Είχαμε την πρώτη φάση με τον Επστάιν αλλά δεν είχαμε την ηρεμία να την τελειώσουμε καλά, μετά δεχθήκαμε γκολ και μετά είναι πολύ δύσκολο κόντρα σε τέτοιες ομάδες. Δώσαμε την μάχη μας αλλά δεχθήκαμε ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Κονέ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα αλλά δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ για το 3-0. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα γενικά, αν και στο δεύτερο βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, κοιτάμε την επόμενη μέρα, θα δώσουμε την μάχη μας και με ηρεμία να βελτιώσουμε κάποια πράγματα σε κάποιες θέσεις που έχουμε ελλείψεις».

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Για το αν κοστίζει περισσότερο από όσο αναμενόταν η απουσία του Τουράμ: «Δόθηκε μάχη για να τον κρατήσει η ομάδα, ήταν πολύ καλός πέρυσι. Ομάδες όπως η Κέρκυρα με το μπάτζετ της, δεν έχει την πολυτέλεια να παίρνει πολλούς παίκτες. Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα η απουσία του Τουράμ. Δεν θέλουμε να το επαναλαμβάνουμε για να μην ακυρώνουμε την προσπάθεια των άλλων παικτών αλλά είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Με την επιστροφή του και με τις μεταγραφές θα αλλάξει πολύ η εικόνα μας».

Για το αν η ΑΕΚ είναι δίκαια στην 1η θέση και αν είναι το φαβορί για τον τίτλο: «Είναι δίκαια μπροστά, είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, πολύ καλή πορεία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Βγάζει πάντα πάθος, γυρίζει ματς που στραβώνουν, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Βλέπουμε ωραίο πρωτάθλημα, διαφορετικό, με τις ομάδες κοντά στη βαθμολογία. Μακάρι να πάει έτσι ως το τέλος το πρωτάθλημα, είναι καλό για όλους μας να κριθεί στο τέλος αν γίνεται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα