Κουρμπέλης: «Μετά το 2-0 ήρθε η κατάρρευση»

Gazzetta team
Κουρμπέλης: «Μετά το 2-0 ήρθε η κατάρρευση»

bet365

Στο... παιδικό όπως το χαρακτήρισε δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης λέγοντας πως μετά υπήρξε κατάρρευση του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ξέραμε από την αρχή πως είχαμε μία δύσκολη αποστολή. Ξεκίνησε το παιχνίδι και δεν έγινε τίποτα καλά με το γκολ που δεχτήκαμε. Δεν έγινε κάπόιο λάθος απλά το γκολ ήταν υπέροχο και μπαίνει μία στο τόσο. Συνεχίσαμε, προσπαθήσαμε, ελέγξχαμε τον ρυθμό, αλλά δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν το τρώνε ομάδες παιδικού πρωταθλήματος και μετά ήρθε η κατάρρευση».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για το αν το 2-0 είχε σχέση με αυτό που είχε δεχθεί η ΑΕΚ από τον Μάριν: «Το γκολ που φάγαμε δεν έχει καμία σχέση με τους Ολυμπιακού. Εμείς ήμασταν οργανωμένοι στην περιοχή και τόσο το χειρότερο. Αυττά τα γκολ απαγορεύεται να τα τρώμε».

Για την βαθμολογική θέση: «Δεν διώχνουμε τις ευθύνες από πάνω μας. Φταίμε και όλοι πρέπει να δούμε που φταίξαμε για να φτιάξουν τα πράγματα. Θέλουμε στην συνέχεια να δούμε πως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά και βλέποντας και κάνοντας. Έχουμε και ένα παιχνίδι με την Ξάνθη που είναι τελικός για εμάς».

Για το αν ο Ουζουνίδης έδειξε τάσεις φυγής στα αποδυτήρια: «Και να ήξερα κάτι δεν θα το έλεγα, δεν είναι δουλειά μου, ας το πει ο ίδιος».

Για το αν θα πρέπει να αλλάξουν την εικόνα γιατί είναι καλό και για τους ίδιους: «Αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε αλλά δεν μας βγαίνει. Όλα τα παιδιά θέλουμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό γιατί θα βγούμε όλοι κερδισμένοι. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα».

Για το αν φοβούνται τον υποβιβασμό: «Όχι δεν έχω κανένα φόβο και δεν θα έπρεπε καν να γίνει αυτή η ερώτηση (εμφανώς εκνευρισμένος)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα