Βούλιτς: «Μας έλειψε η φρεσκάδα»

Gazzetta team
Βούλιτς: «Μας έλειψε η φρεσκάδα»

bet365

Ο τεχνικός του Απόλλωνα... παραδέχθηκε τη σημερινή ανωτερότητα του Αστέρα
Την ανωτερότητα του Αστέρα, παραδέχθηκε ο Βούλιτς μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα. «Καταρχάς θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, ο οποίος δεν περίμενε να έρθει αυτή η ήττα σήμερα. Σήμερα κέρδισε η καλύτερη ομάδα, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο», είπε αρχικά. Μετά του μεταφέρθηκε ότι ο Απόλλωνας δέχεται συνεχώς γκολ μετά το 70’. «Το σημερινό ματς κρίθηκε από την έλλειψη συγκέντρωσης που είχαν οι παίκτες μου αλλά και από την πολύ πίεση που έχουν. Χάνουν την συγκέντρωσή τους στα τελευταία λεπτά».
Για τον αποκλεισμό του Καστιγέχος από την αποστολή σχολίασε πως «έμεινε εκτός για λόγους τακτικής. Δεν είχε κάτι συγκεκριμένο, κάποιο πρόβλημα. Απλώς θεωρώ και τους άλλους επιθετικούς της ομάδας ισάξιους του». Μετά ρωτήθηκε αν αισθάνεται πίεση. «Όχι, αντικατέστησα τον προηγούμενο προπονητή. Δεν έχω φόβο και δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο».
Για το αν ήταν κουρασμένος ο Απόλλωνας, σχολίασε ότι «αυτό που έλειπε από την ομάδα ήταν η φρεσκάδα αλλά μην ξεχνάμε και ότι παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα